Bij deze cursus leert u:
Surinaamse siroop koken ( 3 liter)
Amandelorgeade ( 4 a 5 liter)
Gemberbier ( 4 liter)
Wat neemt u zelf mee?
Een grote zeef
1 hydrofiel luier ( wit te verkrijgen bij de Hema)
2 pannen van 5 liter
een blender
1 emmer van 5 liter
Uw lunch
Enkele theedoeken ivm het vervoeren van de warme producten
Cursus locatie
SVO horecaschool Diepenhorstlaan3 te Rijswijk, voor de deur is gratis parkeren mogelijk.
Het bedrau is inclusief de huur van €33,78 voor uw werkplek bij de locatie.
Datum : Zaterdag 14 januari van 15.00u tot 18.00u
Priveles op uw eigen locatie
Priveles op uw eigen locatie
Misschien vind u het prettiger om de les 1 op 1 te volgen.
Dat kan dan privé of met een eigen samengestelde groep van maximaal 3 personen.
Indien u voor een groep gaat moet u ook de beschikbare ruimte hebben en een ruime oven.
Het uurtarief is €25
De reiskosten zijn €0.39 per gereden km heen en terug.
Vraag een priveles aan via whatsapp op het nummer 0637013587 of via het emailadres robertapinas@outlook.com
❗️NIET BOEKEN VIA DE WEBSHOP❗️
Receptiehapjes deel 1
Receptiehapjes deel 1
Deze cursus is geschikt vanaf de leeftijd van 14 jaar.
Tijdens deze cursus leert u:
Hartige soezen
Kip, garnalen en tonijnsalade
Beschuitnestjes met kruidenboter
Witte aardappelsalade
Wat neemt u mee?
Een bak met deksel van minimaal 2 liter inhoud.
Cursuslocatie SVO te Rijswijk aan de Diepenhorstlaan nr 3, bereikbaar met openbaar en gratis voor de deur parkeren mogelijk.
Kosten voor deelname €95
( inclusief €33.78 huur voor uw werkplek bij de locatie)
Datum
De vierde druk van het bakboek, van Roberta Pinas wordt verwacht op 31 januari 2023.
Hou de webshop in de gaten.
Tijdens deze cursus leert u 2 smeuïge cakes bakken
De markoeza marmercake
En een cocos of ananascake
U leert limoen ganache maken en ook leert u u gekonfijte ananas en cocos maken
Wat neemt u mee?
1 tulband bakvorm
Een digitale keukenweegschaal
Een keukenmixer of handmixer
Cursuslocatie SVO Rijswijk aan de Diepenhorstlaan nr 3.
Voor de deur kunt u gratis parkeren.
Datum 25 februari 15.00u tot 18.30u
Tijdens deze cursus bakken we 2 lagen cake
In 2 smaken
U maakt swiss creme in de smaken amaretto en pistache
Voor de vulling maken we pistache pudding
Indien u de taart geheel met creme wenst te vullen is dat ook mogelijk.
Verder maken we de pistachelikeur en dat gebruiken we om te cakes mee te tremperen
Wat neemt u mee?
Uw mixer en mengkom
Kosten voor deelname €90 ( inclusief €33.78 huur voor uw werkplek bij de locatie)
Datum: 28 januari 2023
Tijd: 13.00u tot 17.00u
Locatie SVO Diepenhorstlaan 3 in Rijswijk ZH
Suikervrij bakken
Suikervrij bakken
Leer suikervrij bakken met een lekkere smaak
Tijdens deze cursus bakt u
Een ingrisboru
en
Een pondscake in de smaak naar keuze, u kunt kiezen tussen :
- Cocoscake
- Marmercake
- Red Velvetcake
De kosten zijn inclusief de huur van €33,78 voor uw werkplek bij de locatie
Locatie SVO in Rijswijk aan de Diepenhorstlaan 3 bereikbaar met tram 17.
U kunt gratis parkeren voor de deur.
Kosten € 92,50
Daqtum zaterdag 1 april van 12.00u tot 17.00u
Deze cursus is voor de leeftijd vanaf 16 jaar
Bij deze cursus bakt u een basis vanillecake
Hierna leert u de cashewvulling maken en de pruimenvulling
Deze kunnen beide met of zonder rum bewerkt worden voor een extra touch
We maken ook de luchtige amarettocreme swiss methode ( kan ook zonder alcohol)
U gaat de taart afsmeren en decoreren met basistechnieken
Wat neemt u meer?
Een handmixer
Spuitmond 1M ( online te bestellen bij www.cakebakelove.nl)
Een draaiplateau ( online te bestellen bij www.cakebakelove.nl )
Een handmixer of staande mixer
Uw schort
Tijdens de les kunt u foto's maken van de verschillende stappen tijdens het werken. U wordt ook na afloop toegevoegd aan de online versie van deze cursus.
Cursus locatie:
SVO te Rijswijk, bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur ook mogelijk.
De prijs is inclusief €33.78 huur voor uw werkplek bij de locatie
Datum Zaterdag ?van 12.00u tot 16.30u
Gumpaste fayalobi (ixora)
Gumpaste fayalobi (ixora)
Bloemen decoratie cursus
De nationale bloem van Suriname is de fayalobi die voorkomt in de kleuren rood, bordeaux, roze, zalmroze, geel en zelfs rose-wit.
Tijdens deze cursus maakt u eerst de losse bloesems en de bladeren
Aan het eind van de les binden we alles bij elkaar tot 1 mooi geheel.
Tijdens de cursus geen donkere kleding aandoen omdat u de vezels anders terug kunt zien in de gumpaste
Datum 11 februari
12.00u- 17.30u
Rijswijk SVO aan de Diepenhorstlaan 3
Kosten voor deelname € 65
( inclusief €22.45 huur voor uw werkplek bij de locatie)
Deze cursus is geschikt van de leeftijd van 13 jaar
De meest gevreesde koeken, omdat het soms maar niet lukt of gewoon nooit lukt.
Leer bij deze les, in alle openheid de kneepjes en bak voortaan uw eigen eierkoeken.
Wat neemt u mee?
Een behoorlijke dosis positiviteit.
Een handmixer of staande mixer met garde
Een schort
Cursuslocatie SVO te Rijswijk aan de Diepenhorstlaan 3, bereikbaar met openbaar vervoer en gratis voor de deur parkeren mogelijk.
De prijs is inclusief €33.78 huur voor uw werkplek bij de locatie)
Datum Zaterdag 4 maart van 12.00u tot 16.00u
Deze cursus is geschikt voor beginners en de leeftijd vanaf 13 jaar
U bakt 2 cakes waarbij u leert om een basisbeslag te maken dat is geschikt voor vele andere varianten cake
U krijgt uitleg over de ingredienten: bijvoorbeeld, welke meel of vetsoorten zijn geschikt om deze cakes te bakken.
Wat neemt u mee?
Een handmixer of staande mixer
Een schort
Cursuslocatie SVO te Rijswijk aan de Diepenhorstlaan nr 3
De prijs is inclusief de huur van €33.78 voor uw werkplek bij de locatie.
Bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur ook mogelijk.
Datum zaterdag 25 februari
van 11.00u tot 14.30u
Bij deze cursus leert u de :
Klassieke cocosmacronen
Schuimpjes
Maizenakoekjes
Pindabanketjes
Cocosbiesjes
Locatie SVO te Rijswijk aan de Diepenhorstlaan nr 3, bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur.
Kaaskoekjes
U neemt mee:
Een handmixer of staande mixer
Uw schort
6 emmertjes of bakjes van 2 liter om uw koekjes mee te nemen
Tijdens de les is het goed als u foto's maakt van de stappen en aantekeningen.
Deze les is geschikt voor de starten en gevorderden.
Datum zaterdag 18 maart van 12.00u tot 16.00u
De prijs is inclusief de huur van €33.78 voor uw werkplek bij de locatie
Locatie horecaschool SVO aan de Diepenhorstlaan 3 in Rijswijk, bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur ook mogelijk.
Zaterdag 18 februari 12.00u tot 16.00
Bakcursus klassiek Surinaamse crème gebakjes.
U leert 2 varianten cake bakken die geschikt zijn voor deze petit fours.
U leert luchtige creme maken 1 de swiss en 2 de easy methode.
Het op maat snijden, vullen, afsmeren en decoreren.
Wat neemt u mee?
Een handmixer en 2 mengkommen
Een schort
Kosten voor deelname €90
De prijs is inclusief de huur van €33.78 voor uw werkplek bij de locatie
Locatie horecaschool SVO aan de Diepenhorstlaan 3, te Rijswijk.
Parkeren voor de deur is gratis.
BAKCURSUS
Zaterdag zondag 12 maart 12.00u tot 16.30u
Fiadu cursus:
Traditioneel
Cocos
U leert tijdens de cursus hoe u het deeg op de juiste manier voorbereid.
Verder gaat u aan de slag met het bereiden van de cocos, dit kan op 3 manieren.
Daarnaast maakt u ook een fiadoe volgens de traditionele gebruiken.
Kosten € 90.00
De prijs is inclusief de huur van €33.78 voor uw werkplek bij de locatie
Locatie SVO vakopleiding food in Rijswijk ZH
Diepenhorstlaan 3
De locatie is bereikbaar met tram 17. Komt u met de auto dan kunt u gratis parkeren voor de deur.
Wat neemt u mee?
Een handmixer, 2 theedoeken ,een mengkom en een schort.
De kosten van deze cursus zijn, inclusief de kosten van €33,78, voor de huur van uw werkplek bij de locatie.
Bij deze cursus bakken we eerst een pondscake in de smaak vanille
Vervolgens leert u de gemalen cashewpasta meer bekend als cashuwpete maken
De cake verdelen we in plakken en vervolgens tremperen we de cake met siroop en/ of rum
Uw gaat de cake vullen en afsmeren en decoreren met bigarreaux.
Datum zaterdag 26 maart van 12.00u tot 17.00u De eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie SVO te Rijswijk aan de Diepenhorstlaan 3. De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer. Maar eigen vervoer is handiger ivm het vervoeren van de taart.
Voor de deur kunt u gratis parkeren.