Onze essences worden ambachtelijk bereid.
Het kan dus zijn dat het tot 8 werkdagen duurt voor uw bestelling verwerkt is.
Whatsapp 0641802512
23 mei tm 15 juli geen verzendingen
Alle essences zijn natuurlijke producten en kunnen af en toe vlokjes of stukjes bevatten van de genoemde ingrediënten.
Indien u kiest voor vooraf overmaken, blijft de bestelling 3 dagen staan. Indien de betaling niet ontvangen is wordt de opdracht automatisch geannuleerd.
Essences worden uitsluitend verzonden.
8 januari tm 15 februari geen bestellingen of verzendingen.
Kunt u gebruiken voor
Li
Cake
Cocoscreme
Lapis
Gestoofde cocos
Bojo
Pap
Alle essences zijn natuurlijke producten en kunnen af en toe vlokjes of stukjes bevatten van de genoemde ingrediënten.
Amaretto essence 150 ml
Amaretto essence 150 ml
Geschikt voor het op smaak brengen van cakes, cremes, pudding, ijs en likeur.
Bailey essence 150 ml
Bailey essence 150 ml
Recept bailey likeur met de essence:
200 ml gecondenseerde melk
200 ml advocaat
200 ml rum
150 ml koffiemelk
2 dopjes bailey essence
Breng ook botercreme op smaak met deze essence
Rum essence 150 ml
Rum essence 150 ml
Lekker voor fiadu, bojo, keksi, pruimencake, ijs, pap, pudding, eigen gemaakte likeur enz
Toe te passen op crème, pudding, pap, icing siroop en cakes.
Chocolade essence 150 ml
Chocolade essence 150 ml
Geschikt om chococreme een extra te geven, cakebeslag en ijsbereiding
Ponche crema essence 150 ml
Ponche crema essence 150 ml
Recept ponche crema zonder verse eieren
200 ml vla
200 ml advocaat
200 ml gecondenseerde melk
200 ml rum
2 dopjes ponche crema essence
Ook geschikt voor de pudding en creme van de taart. Dat wordt echt genieten van een ponche crema taart met een rijke aroma
Dawet essence 150 ml
Dawet essence 150 ml
Sterk geconcentreerd dus zuinig in gebruik.
Geschikt voor cakes, botercreme, schuimpjes, dawet, cocosvulling, flensjes en ijsbereiding
Pina Colada essence 150 ml
Pina Colada essence 150 ml
Heerlijk om zelf likeur te maken
Mix 200 ml cocosmelk 200ml ananassap 100 ml rum en 150 ml gecondenseerde melk samen met 1 dopjes piña colada essence
Ook toe passen bij crèmes, ijs en cakes
Geschikt voor het op smaak brengen van siroop, ijsbereiding en cremes.
Recept Surinaamse melkijs met markoesasmaak:
500 ml koffiemelk
400 ml gecondenseerde melk
200 ml slagroom
2 dopjes markoesa essence
enkele druppels gele of oranje gelkleurstof
Roer alles samen, vul speciale zakjes en laat de ijsjes gedurende 12 uren invriezen.
Dit recept kan voor andere varianten gebruikt worden, U vervangt dan alleen de smaak essence en kleurstof.
Een must voor de ananas upside down cake, buttercreamicing, botercreme, ijs en pudding