Online bak en kooklessen

Kunt u gebruiken voor

Li

Cake

Cocoscreme

Lapis

Gestoofde cocos

Bojo

Pap

Uitverkocht

Amaretto essence 250 ml

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Amaretto essence 250 ml

€ 6,50

Geschikt voor het op smaak brengen van cakes, cremes, pudding, ijs en likeur.

 

Recept bailey likeur met de essence:

200 ml gecondenseerde melk

200 ml advocaat

200 ml rum

150 ml koffiemelk

2 dopjes bailey essence

Breng ook botercreme op smaak met deze essence

🍰Inhoud 250 ml

Lekker voor fiadu, bojo, keksi, pruimencake, ijs, pap, pudding, eigen gemaakte likeur enz

 

Uitverkocht

Amandel essence 250 ml

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Amandel essence 250 ml

€ 6,50

Toe te passen op crème, pudding, pap, icing siroop en cakes.

Maak uw basisbotercreme voeg mokka essence toe voor een heerlijke mokkacreme

Maak ook lekker om toe te voegen aan het basisbeslag van de vanillecake voor een lekkere mokkacake

Geschikt om chococreme een extra te geven, cakebeslag en ijsbereiding

Recept ponche crema zonder verse eieren

200 ml vla

200 ml advocaat

200 ml gecondenseerde melk

200 ml rum 

2 dopjes ponche crema essence

Ook geschikt voor de pudding en creme van de taart. Dat wordt echt genieten van een ponche crema taart met een rijke aroma

Vanille essence

Geschikt voor buttercream icing, swiss merengue, cakes, ijsbereiding, pap, pudding, vla en pannekoeken.

Uitverkocht

Pistache essence 125 ml

€ 3,50
Uitverkocht

Pistache essence 125 ml

€ 3,50

Geschikt voor het maken van pudding, botercreme, cake en ijsbereiding. Maar ook een mooi idee om pistache pannekoeken of flensjes te bakken.

Sterk geconcentreerd dus zuinig in gebruik.

Geschikt voor cakes, botercreme, schuimpjes, dawet, cocosvulling, flensjes en ijsbereiding

Geschikt voor botercreme, swiss merengue, pannekoeken, pap, ijs en buttercreamicing

🍰Inhoud 250 ml

Heerlijk om zelf likeur te maken 

Mix 200 ml cocosmelk 200ml ananassap 100 ml rum en 150 ml gecondenseerde melk samen met 1 dopjes piña colada essence

Ook toe passen bij crèmes, ijs en cakes

Geschikt voor het op smaak brengen van siroop, ijsbereiding en cremes.

Recept Surinaamse melkijs met markoesasmaak:

500 ml koffiemelk

400 ml gecondenseerde melk

200 ml slagroom

2 dopjes markoesa essence 

enkele druppels gele of oranje gelkleurstof

Roer alles samen, vul speciale zakjes en laat de ijsjes gedurende 12 uren invriezen.

Dit recept kan voor andere varianten gebruikt worden, U vervangt dan alleen de smaak essence en kleurstof.

Uitverkocht

Ananas essence 250 ml

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Ananas essence 250 ml

€ 6,50

Een must voor de ananas upside down cake, buttercreamicing, botercreme, ijs en pudding