Onze essences worden ambachtelijk bereid.

Het kan dus zijn dat het 3 tot 5 werkdagen duurt voor uw bestelling binnen is.

Whatsapp 0637013587

Alle essences zijn natuurlijke producten en kunnen af en toe vlokjes of stukjes bevatten van de genoemde ingrediënten.

Indien u kiest voor vooraf overmaken, blijft de bestelling 3 dagen staan. Indien de betaling niet ontvangen is wordt de opdracht automatisch geannuleerd.

Essences worden uitsluitend verzonden.

 

Kunt u gebruiken voor

Li

Cake

Cocoscreme

Lapis

Gestoofde cocos

Bojo

Pap

Alle essences zijn natuurlijke producten en kunnen af en toe vlokjes of stukjes bevatten van de genoemde ingrediënten.

Geschikt voor het op smaak brengen van cakes, cremes, pudding, ijs en likeur.

Recept bailey likeur met de essence:

200 ml gecondenseerde melk

200 ml advocaat

200 ml rum

150 ml koffiemelk

2 dopjes bailey essence

Breng ook botercreme op smaak met deze essence

Rum essence 250 ml

€ 6,50

Rum essence 250 ml

€ 6,50

🍰Inhoud 250 ml

Lekker voor fiadu, bojo, keksi, pruimencake, ijs, pap, pudding, eigen gemaakte likeur enz

 

Rum essence 150 ml

€ 4,00

Rum essence 150 ml

€ 4,00

Lekker voor fiadu, bojo, keksi, pruimencake, ijs, pap, pudding, eigen gemaakte likeur enz

Toe te passen op crème, pudding, pap, icing siroop en cakes.

Toe te passen op crème, pudding, pap, icing siroop en cakes.

Geschikt om chococreme een extra te geven, cakebeslag en ijsbereiding

Recept ponche crema zonder verse eieren

200 ml vla

200 ml advocaat

200 ml gecondenseerde melk

200 ml rum 

2 dopjes ponche crema essence

Ook geschikt voor de pudding en creme van de taart. Dat wordt echt genieten van een ponche crema taart met een rijke aroma

Vanille essence

Geschikt voor buttercream icing, swiss merengue, cakes, ijsbereiding, pap, pudding, vla en pannekoeken.

Sterk geconcentreerd dus zuinig in gebruik.

Geschikt voor cakes, botercreme, schuimpjes, dawet, cocosvulling, flensjes en ijsbereiding

Heerlijk om zelf likeur te maken 

Mix 200 ml cocosmelk 200ml ananassap 100 ml rum en 150 ml gecondenseerde melk samen met 1 dopjes piña colada essence

Ook toe passen bij crèmes, ijs en cakes

Geschikt voor het op smaak brengen van siroop, ijsbereiding en cremes.

Recept Surinaamse melkijs met markoesasmaak:

500 ml koffiemelk

400 ml gecondenseerde melk

200 ml slagroom

2 dopjes markoesa essence 

enkele druppels gele of oranje gelkleurstof

Roer alles samen, vul speciale zakjes en laat de ijsjes gedurende 12 uren invriezen.

Dit recept kan voor andere varianten gebruikt worden, U vervangt dan alleen de smaak essence en kleurstof.

Een must voor de ananas upside down cake, buttercreamicing, botercreme, ijs en pudding