Naar elke les neemt u het volgende mee:
Een keukenmachine of een handmixer
Een mengkom
Een digitale keukenweegschaal ( van de action is prima)
2 schone theedoeken
Eventueel verpakking om overgebleven mixen of teveel aan baksels mee te nemen.
Tijdens de cursus mag u foto's maken van uw eigen handelingen. Graag niet zonder toestemming andere deelnemers en of hun producten fotograferen!
Zondag 17 december 12.00u tot 16.30u
Locatie de Mussen, Hoefkade 608 Den Haag
U bakt tijdens deze cursus
De fiadu Formaat 17 bij 24 cm
En u kunt kiezen tussen de ingrisboru en keksi
Laat 3 dagen voor de deelname weten welke van de 2 varianten u kiest?
Wat heeft u nodig?
Een goeie handmixer of staande machine
De bijbehorende mengkom
Een digitale keukenweegschaal
2 schone theedoeken
Extra planning
9 december Amsterdam Zuid Oost Kraaiennest 68
Van 13.00u tot 16.30u
U bakt tijdens deze cursus
De fiadu Formaat 17 bij 24 cm
En u kunt kiezen tussen de ingrisboru en keksi Formaat 26 bij 32 cm
Laat 3 dagen voor de deelname weten welke van de 2 varianten u kiest?
Wat heeft u nodig?
Een goeie handmixer of staande machine
De bijbehorende mengkom
Een digitale keukenweegschaal
Zondag 17 december 12.00u tot 16.30u
Locatie de Mussen, Hoefkade 608 Den Haag
U bakt tijdens deze cursus
De fiadu Formaat 17 bij 24 cm
En u kunt kiezen tussen de ingrisboru en keksi
Laat 3 dagen voor de deelname weten welke van de 2 varianten u kiest?
Wat heeft u nodig?
Een goeie handmixer of staande machine
De bijbehorende mengkom
Een digitale keukenweegschaal
2 schone theedoeken
Surinaamse bollen deel 2
Surinaamse bollen deel 2
Zaterdag 21 oktobervanaf 11.30u tot 16.30u
Wat gaat u bereiden:
Roomhoorns met gele room
Vleesbroodjes (geef aan als u kip of rund prefereert)
Visbroodjes
Soesjes met kipsalade
Wat neemt u mee?
Een deegroller
Een keukenweegschaal
Een handmixer of machine met de deeghaken
Kosten €93.75
Zaterdag 16 december 12.00u tot 16.30u
Bij deze cursus maakt u 12 petitfours
Eerst bakken we een luchtige biscuit
Vervolgens leert u Surinaamse creme maken in de smaken
Vanille/ Mokka en Choco
U leert ook 3 basistechnieken om te decoreren
Zaterdag 13 januari van 13.00u tot 16.30u
AMSTERDAM Kraaiennest 68, de Bonte Kraai
Zaterdag 16 december 12.00u tot 16.30u
Bij deze cursus maakt u 12 petitfours
Eerst bakken we een luchtige biscuit
Vervolgens leert u Surinaamse creme maken in de smaken
Vanille/ Mokka en Choco
U leert ook 3 basistechnieken om te decoreren
Kies voor de optie vooraf overmaken om te reserveren ( betalen hoeft nog niet)
Deze cursus is geschikt voor de geduldige cursist.
U leert de volgende botercreme bloemen spuiten:
De kleine klaproos
De open roos
De ranonkel
De chrysanten
We werken met Italian Merengue
U krijgt 7 cupcakes die we na afloop vormen tot een boeket.
Kosten €150 ( lees de voorwaarden verder in de tekst voordat u besluit mee te doen)
De cursus bestaat uit 2 lesdagen
20 februari van 16.00u tot 21.00u
Op dag 1 bakt u 2 lagen cake ( 6 inch en 8 inch)
Vanille en/of marmercake
Na het bakken gaat u 3 soorten gumpaste bloemen maken:
De kleine pioenroos
De klaproos
De engelse roos
Blaadjes op draad
Dag 2
21 februari van 16.00u tot 21.00u
Op dag 2 maakt luchtige creme, u vult de cakes.
U leert levelen, afsmeren en stapelen.
U leert spuittechnieken en past deze gelijk toe op de bruidstaart.
Uw taart is geschikt voor minimaal 30 personen. Handig als u deze na uw cursus kunt verkopen?
Wat neemt u mee
2 theedoeken
Een handmixer of keukenmachine
Een mengkom, een scraper, een pannenlikker en een spatel.
Een stevige cakeboard van 30 cm en 2 dozen van 30cm
Een antislipmatje ivm het vervoeren van de taart
Tijdens de cursus leent u diverse gereedschappen die eventueel na afloop te koop zijn.
Denkt u ruim vooraf na over de kleuren van de bloemen. Geef uiterlijk 9 januari de kleuren door.
Reserveren wil zeggen dat u vast zit aan de betaling. Uw deelname is na uw reservering daarom ook definitief.
Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat.
Kosten €150 ( lees de voorwaarden verder in de tekst voordat u besluit mee te doen)
De cursus bestaat uit 2 lesdagen
26 februari van 16.00u tot 21.00u
Op dag 1 bakt u 2 lagen cake ( 6 inch en 8 inch)
Vanille en/of marmercake
Na het bakken gaat u 3 soorten gumpaste bloemen maken:
De kleine pioenroos
De klaproos
De engelse roos
Blaadjes op draad
Dag 2
27 februari van 16.00u tot 21.00u
Op dag 2 maakt luchtige creme, u vult de cakes.
U leert levelen, afsmeren en stapelen.
U leert spuittechnieken en past deze gelijk toe op de bruidstaart.
Uw taart is geschikt voor minimaal 30 personen. Handig als u deze na uw cursus kunt verkopen?
Wat neemt u mee
2 theedoeken
Een handmixer of keukenmachine
Een mengkom, een scraper, een pannenlikker en een spatel.
Een stevige cakeboard van 30 cm en 2 dozen van 30cm
Een antislipmatje ivm het vervoeren van de taart
Tijdens de cursus leent u diverse gereedschappen die eventueel na afloop te koop zijn.
Denkt u ruim vooraf na over de kleuren van de bloemen. Geef uiterlijk 9 januari de kleuren door.
Reserveren wil zeggen dat u vast zit aan de betaling. Uw deelname is na uw reservering daarom ook definitief.
Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat.
13 februari van 16.00u tot 21.00u
Bij deze cursus maakt u 12 petitfours
Eerst bakken we een luchtige biscuit
Vervolgens leert u Surinaamse creme maken in de smaken
U leert ook 3 basistechnieken om te decoreren
Het tarief in Suriname is lager omdat er geen huur berekend wordt voor mijn cursusruimte
Suriname: Gumpaste fayalobi
Suriname: Gumpaste fayalobi
29 februari van 16.00u tot 20.30u
Deze cursus is voor de cakedesigner die veel geduld heeft.
Deze cursus duurt gemiddeld 4.5 uur.
U gaat ongeveer 150 bloemen maken voor 1 fayalobi.
En ook de bijbehorende blaadjes op draad zorgen voor een prachtig geheel
Daarna gaat u dusten met eetbare kleurpoeder en afstomen.
Advies kleurkeuze: bordeaux/ roze/oranje/ geel
Kosten 29 februari van 16.00u tot 20.30u
Kosten voor deze cursus €65
Donderdag 15 februari 16.00u tot 20.30u
Deelnemers in Suriname betalen in de periode van de deelname.
Bij deze cursus maakt u 12 petitfours
Eerst bakken we een luchtige biscuit
Vervolgens leert u Surinaamse creme maken in de smaken
U leert ook 3 basistechnieken om te decoreren
U maakt de bloemen klaar
Het tarief in Suriname is lager omdat er geen huur berekend wordt voor mijn cursusruimte
Maandag 4 maart 16.00u tot 21.00u
Kosten voor deze cursus €65
Deelnemers in Suriname betalen in de periode van de deelname.
Bij deze cursus maakt u 12 petitfours
Eerst bakken we een luchtige biscuit
Vervolgens leert u Surinaamse creme maken in de smaken
U leert ook 3 basistechnieken om te decoreren
U maakt de bloemen klaar
Het tarief in Suriname is lager omdat er geen huur berekend wordt voor mijn cursusruimte
Tijdens deze cursus leert u 2 smeuïge cakes bakken
De markoeza marmercake
En een cocos of ananascake
U leert limoen ganache maken en ook leert u u gekonfijte ananas en cocos maken
Wat neemt u mee?
1 tulband bakvorm
Een digitale keukenweegschaal
Een keukenmixer of handmixer
✅️Bakcursus Fiorinabolo gevuld met Cashewpete en pruimen buitenzijde amarettocreme
✅️Bakcursus Fiorinabolo gevuld met Cashewpete en pruimen buitenzijde amarettocreme
Deze cursus is voor de leeftijd vanaf 16 jaar
Bij deze cursus bakt u een basis vanillecake
Hierna leert u de cashewvulling maken en de pruimenvulling
Deze kunnen beide met of zonder rum bewerkt worden voor een extra touch
We maken ook de luchtige amarettocreme swiss methode ( kan ook zonder alcohol)
U gaat de taart afsmeren en decoreren met basistechnieken
Wat neemt u meer?
Een handmixer
Een draaiplateau
Een handmixer of staande mixer
Uw schort
Tijdens de les kunt u foto's maken van de verschillende stappen tijdens het werken. U wordt ook na afloop toegevoegd aan de online versie van deze cursus.
Cursus locatie:
De Bonte Kraai in Amsterdam Zuid Oost
Datum Zaterdag ?van 12.00u tot 16.30u
✅️6x Surinaamse koekjes
✅️6x Surinaamse koekjes
Bij deze cursus leert u de :
Klassieke cocosmacronen
Schuimpjes
Maizenakoekjes
Pindabanketjes
Cocosbiesjes
Locatie SVO te Rijswijk aan de Diepenhorstlaan nr 3, bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur.
Kaaskoekjes
U neemt mee:
Een handmixer of staande mixer
Uw schort
6 emmertjes of bakjes van 2 liter om uw koekjes mee te nemen
Tijdens de les is het goed als u foto's maakt van de stappen en aantekeningen.
Deze les is geschikt voor de starten en gevorderden.
Datum zaterdag 18 maart van 12.00u tot 16.00u
De prijs is inclusief de huur van €33.78 voor uw werkplek bij de locatie
Locatie horecaschool SVO aan de Diepenhorstlaan 3 in Rijswijk, bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur ook mogelijk.